Foto

Baschet, spectacol si cadouri la "Cupa Mos Craciun" organizata de BC Artesania

Cea de-a III-a editie a „Cupei Mos Craciun”, turneu organizat in perioada 9-11 decembrie de BC Artesania Bucuresti, a adunat la start in jur de 200 de sportivi (fete si baieti), care s-au bucurat de trei zile pline de baschet.
Echipele Dan Dacian Bucuresti, Comets Bucuresti, Baschet Club Star Bucuresti si BC Artesania Bucuresti au oferit spectatorilor meciuri superbe, micutii baschetbalisti, cu varste cuprinse intre 7 si 14 ani, fiind la inaltimea asteptarilor.
La finalul competitiei, toti sportivii au fost premiati de sponsorii evenimentului, Hexamed – clinica oftalmologica, Mira Telecom - Integrator in proiecte de securitate, IT&C si telecomunicatii si Danone, in timp ce firma Bumbac 100 a realizat un superb tricou de prezentare care a fost oferit fiecarui copil participant.
Partenerii competitiei, Federatia Romana de Baschet si Anastastia Sport au ajutat din plin la reusita acestui turneu prin mediatizarea evenimentului pe site-ul www.frbaschet.ro si prin aducerea la eveniment a unor mingi cu un design special.
Organizatorii au decis ca, pentru frumusetea spectacolului, sa nu existe scor si clasament, astfel ca toata lumea a fost mult mai relaxata la o competitie in care au fost promovate fair-play-ul si buna dispozitie, in care copiii au fost principalii invingatori.
BC Artesania doreste sa multumesca, pe aceasta cale, participantilor, sponsorilor si partenerilor pentru reusita acestui turneu.
Pentru mai multe informatii despre club, accesati va rugam pagina de facebook http://www.facebook.com/BaschetClubARTESANIA

Parteneri